بلاگ

معرفی انواع مختلف کمپرسور باد

انواع مختلف کمپرسور باد
Rate this post

انواع مختلف کمپرسور باد یا پمپ باد یکی از پرمصرف ترین دستگاه ها در صنعت است. این دستگاه قابل استفاده در صنایعی همچون پتروشیمی، معدن، خودروسازی ،حمل و نقل و صنایع دفاعی است. این دستگاه دارای موتور قدرتمندی است که هوای فشرده شده را پمپا‍‍ژ کرده و این هوای فشرده شده درون دستگاه هنگام منتشر شدن، نیروی لازم برای به حرکت در آوردن ابزار های بادی یا پنوماتیک را فراهم می کند. این دستگاه در مدلها و انواع مختلف و برای کاربرد های متفاوت تولید می شود که در این مقاله قصد داریم به نمونه هایی از این دستگاه پر کاربرد اشاره کنیم.

 

کمپرسور ۵۰ لیتری DAEWOO دوو مدل DACD50D با قدرت موتور 2.5 اسب بخار و گارانتی ۱۲ ماهه، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید بر روی لینک کلیک کنید.

 

بیشتر بدانید: راهنمای خرید کمپرسور باد

 

کمپرسور هوای پنکیکی دارای ظرفیتی برابر با 1 تا 6 گالن برخوردار است، و همین مسئله موجب کاهش مقدار توان تولیدی و طول مدت کارکرد آن‌ قبل از شارژ مجدد و یا فشرده‌سازی مجدد می شود، این کمپرسور هوا در مقایسه با انواع دیگر کمپرسورها از وزن بسیار کمتری دارد و حداکثر وزن این دستگاه‌ کمتر از 15 کیلوگرم می باشد و نگهداری آن‌ها را بسیار ساده‌ است.

 

انواع مختلف کمپرسور باد: پنکیکی

 

انواع مختلف کمپرسور باد

 

 

این دستگاه‌ به طور معمول از ظرفیتی برابر با 1 تا 6 گالن برخوردار است، و همین مسئله موجب کاهش مقدار توان تولیدی و طول مدت کارکرد آن‌ قبل از شارژ مجدد و یا فشرده‌سازی مجدد می شود، این کمپرسور هوا در مقایسه با انواع دیگر کمپرسورها از وزن بسیار کمتری برخوردار است. حداکثر وزن این دستگاه‌ کمتر از 15 کیلوگرم می باشد و نگهداری آن‌ها را بسیار ساده‌ است اما تنها نقطه ضعف این کمپرسورها آن است که این دستگاه‌ها صرفاً برای انجام پروژه‌هایی در ابعاد کوچک و متوسط ساخته شده اند و در هنگام کار صدای بلندی نیز دارند.

 

انواع مختلف کمپرسور باد: استوانه ای

 

انواع مختلف کمپرسور باد

 

 

کمپرسور هوا استوانه ای یک گزینه محبوب به حساب می‌آیند، کمپرسورهای استوانه ای اغلب نیازی به روغن‌ نداشته و نگهداری از آن‌ها نیز کار پیچیده‌ای نیست. اما این نوع کمپرسورها در مقایسه با کمپرسورهای پنکیکی همچنان پر سرو صدا هستند.

 

کمپرسور بدون روغن سایلنت DAEWOO دوو مدل DAACOF40L با قدرت موتور 2 اسب بخار و مجهز به صفحه نمایش دیجیتال و گارانتی ۱۲ ماهه، برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید بر روی لینک کلیک کنید.

 

انواع مختلف کمپرسور باد: دو مخزنه

 

انواع مختلف کمپرسور باد

 

 

 

این کمپرسورها از قابلیت حمل هوای بیشتری برخوردار هستند و بدین‌ ترتیب مدت زمان بیشتری کارایی دارند. کمپرسور هوا دو مخزنه می‌تواند ابزارهای قدرتی همچون میخ‌کوب‌ها، اسپری‌ها، منگنه‌ها را به کار بیندازند. حداکثر وزن کمپرسورهای دو مخزنه 70 پوند است و به همین دلیل جابجایی این دستگاه نسبتاً دشوار خواهد بود.

 

کمپرسور هوا قابل حمل

این دستگاه برای کاربرانی که به طور روزانه با دستگاه کمپرسور هوا سروکار داشته و به کمپرسورهایی با توان بیشتر نیاز دارند مناسب است. این کمپرسورها ابزارهایی قابل حمل هستند که نگهداری از آن‌ها آسان است. کمپرسورهای تک مرحله‌ای قابل حمل برای انجام کارهای سنگین مانند قاب‌سازی ابزار فوق‌العاده‌ای هستند، اما باید این نکته را نیز در نظر داشت که این نوع کمپرسور هوا نسبت به کمپرسورهای کوچک، گران‌قیمت‌ هستند. به این دلیل که موتور قدرتمندتری دارند و سر و صدای کمتری نیز تولید می کنند.

 

کمپرسور هوا ثابت

این دستگاه برای کاربرانی که قصد دارند از این دستگاه در یک محل مشخص استفاده کنند و نیازی به جابجایی ندارند مناسب است. این نوع کمپرسور ها دارای قدرتمندترین موتورها هستند، اما به لحاظ اندازه و وزن نسبت به نمونه‌های دیگر در سطح بالاتری هستند.

 

کمپرسور باد خانگی

این نوع کمپرسور ها برای مصارف خانگی مانند باد کردن لاستیک خودرو ، باد کردن استخر و اسباب بازی های بادی کودکان یا برای استفاده در مشاغلی مانند نصب کابینت ، پارکت های چوبی ، قرنیز ، دیوارپوش ، نقاشی ساختمان و دیوار نویسی و … پرمصرف هستند. مخزن این کمپرسورها کم حجم است و از حجم مخزن 3 لیتر تا حجم مخزن 50 لیتر و بالاتر نیز وجود دارند.

 

کمپرسور باد فندکی

 

انواع مختلف کمپرسور باد

 

 

این دستگاه یک کمپرسور پیستونی است که برای استفاده در داخل خودرو طراحی شده است و از طریق جای فیش فندک خودرو تغذیه می شود. انواع مختلف این کمپرسورها از نظر قدرت و حجم هوادهی و مخزن موجود هستند که هنگام خرید به هریک از این مشخصات باید توجه کرد. یکی از موارد دیگر در انتخاب پمپ باد خودرو دِبی یا حجم هوای تولید شده بر حسب لیتر در دقیقه است که مستقیما به قدرت پمپ بستگی دارد و هرچه دبی یک کمپرسور بیشتر باشد هوادهی بیشتری در یک بازه زمانی مشخص دارد.

 

کمپرسور تسمه ایی

طرز کار کمپرسور تسمه ایی مشابه با کمپرسورهای روغنی خانگی است با این تفاوت که در کمپرسور تسمه ایی روغنی، نیروی موتور القایی توسط یک تسمه به میل لنگ و محفظه سیلندر انتقال می یابد
کمپرسورهای روغنی تسمه ایی به جهت صرفه اقتصادی در تولید و قدرت موتور، بالاتر نسبت به موتورهای ذغالی هستند. معمولا مخزن های بزرگی دارند و در حجم های کوچک تر از 50 لیتر یافت نمی شوند.

 

کمپرسور باد پیستونی بدون روغن

کمپرسور بدون روغن یکی از انواع کمپرسورهای پیستونی است که در طراحی محفظه سیلندر و پیستون آن از روغن برای روانکاری استفاده نشده و بجای آن محفظه سیلندر قابل تعویض و رینگ پیستون پلیمری استفاده شده است. در داخل سیلندر این نوع کمپرسورها نوعی بوش قابل تعویض قرار دارد که پیستون و رینگ پیستون در تماس مستقیم با این بوش هستند و سطح صاف و صیقلی این بوش سیلندر مقدار زیادی از اصطکاک را کاهش می دهد و به همین دلیل نیاز به روغن برای روانکاری ندارد.

 

ساختمان کمپرسور هوا

 

انواع مختلف کمپرسور باد

 

کمپرسور هوا دارای چند قطعه اصلی مانند موتور محرکه، فشرده ساز هوا و مخزن است. در کنار آن از لیمیت سوئیچ، رطوبت گیر و شیر تخلیه هم استفاده می شود که هر یک کاربرد خاص خود را دارند.

 

  انواع مختلف کمپرسور باد موجود در بازار

در بازار ایران انواع مختلف کمپرسور وجود دارد؛ اما قبل از خرید باید بدانید که به چه ظرفیت و فشاری از هوا نیاز دارید.در بازار می توانید مدل‌های مختلف با رنج قیمت مابین ۴۵۰ هزار تا ۲٫۵ میلیون تومان و بیشتر را سراغ بگیرید.

 

سرویس و نگهداری از کمپرسور هوا

در برخی مدل ها دارای مخزن روغن هستند که باید تعویض شوند.به لیمیت سوئیچ دستگاه را توجه کنید که درست کار کند. دستگاه را به دور از منابع گرمایی و خورشید بگذارید. فیلتر دستگاه را تمیز کنید. در برق رسانی نکات محافظت الکتریکی آن را در نظر داشته باشید. هر ابزاری شیلنگ و واسط‌های مخصوص به خود را دارد که هنگام استفاده آن را رعایت کنید.

 

کمپرسور هوا استوانه ای یک گزینه محبوب است که اغلب نیازی به روغن‌ نداشته و نگهداری از آن‌ها نیز کار پیچیده‌ای نیست. اما این نوع کمپرسورها در مقایسه با کمپرسورهای پنکیکی همچنان پر سرو صدا هستند.

 

بیشتر بدانید: راهنمای خرید سشوار صنعتی و معرفی کاربرد های آن

 

نتیجه گیری

در کل برای خرید پمپ باد یا کمپرسور باید نوع کار خود را در نظر بگیرید. اگر از کمپرسور فقط برای مصارف خانگی استفاده می کنید یک کمپرسور روغنی پیستونی خانگی برای کار شما مناسب است. به عنوان مثال اگر کار شما محدود به باد کردن لاستیک خودرو ، استفاده محدود از میخکوب و منگنه کوب ، گردگیری داخل خودرو یا منزل یا استفاده از قلم حکاکی و فرز مینیاتوری بادی است. استفاده از یک کمپرسور باد معمولی با حجم مخزن در حدود 10 تا 15 لیتر برای کار شما کافی می باشد.

فروشگاه اینترنتی بیشه کالا ارائه دهنده لوازم برقی و قدرتی از برند های مرغوب و با کیفیت است. شما می توانید برای تهیه لوازم مورد نیاز خود با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *